Tips til at lave gode brochurer

35

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du lave brochurer? Det kan være til din virksomhed eller til en organisation. Uanset hvad er det vigtigt, at brochurerne er godt lavet, så de kan yde sine formål på bedste vis.

Her kan du læse nogle gode tips til at lave gode brochurer.

Lad budskabet stå klart

Det er vigtigt, at du lader budskabet stå klart på brochurerne. Dermed sikrer du dig, at modtageren hurtigt opfatter budskabet.

Skriv i flere sprog

Når du skal opnå dit formål med brochurerne, så er det vigtigt, at du lader buskabet nå ud til så mange mennesker som muligt. Det kan du for eksempel sørge for ved at skrive teksten på brochurerne i forskellige sprog.

Du kan eksempelvis lave forskellige brochurer med de forskellige sprog, eller du kan nøjes med at have oversættelsen stående på samme brochurer. Du kan for eksempel kontakte en dansk til fransk oversætter.

Brug det rette materiale

Du skal også finde det rette materiale til dine brochurer. Det skal selvfølgelig også være noget materiale, som lader dig holde dig til budgettet.

Brug de rette farver

Du bør bruge nogle farver, som passer til brochurernes budskab. Du kan således eksperimentere med farver, som både er passende og tiltrækkende.

Hav et godt design

Du skal også sørge for at designe dine brochurer på den rette måde. Hertil kan du eventuelt få professionelt hjælp til at designe brochurerne.

Hold det kort og kontant

Det er essentielt, at du holder teksten kort og kontakt i dine brochurer. Der er ikke nogen, som gider at læse lange paragraffer i en brochure. Så få kortet teksten ned, så budskabet står mere klart og præcist.

Brug nogle gode skrifttyper

Skrifttyperne er også meget vigtige i brochurer. Du kan således eksperimentere med nogle forskellige skrifttyper. Du bør dog forsøge at holde dig til nogle få skrifttyper i dine brochurer, da det hurtigt kan blive rodet.