3 usædvanlige oplevelser i Danmark

56

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du brug for at komme lidt væk hjemmefra og opleve noget nyt og spændende? Vi har her fundet 3 usædvanlige oplevelser, som du kan prøve i Danmark. Tag familien og vennerne under armen, lej en bus med chauffør og oplev noget usædvanligt sammen med dine kæreste.

Bridgewalking

Det er kun ganske få steder i verden, hvor det er muligt at gå en tur øverst oppe over en bro – men det er muligt på den Gamle Lillebæltsbro. Det er faktisk en helt unik attraktion i Europa. Bridgewalking foregår i 60 meters højde og giver en helt usædvanlig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn. Bridgewalking er altså en oplevelse for livet, der giver sug i maven og en fantastisk udsigt. Hvis du gerne vil deltage i bridgewalking er der dog nogle ting, du skal være opmærksom på. Du skal bl.a. være minimum 140 cm høj, dvs. det er ikke for børn. Derudover skal du være i nogenlunde god fysisk form, da turen er ca. 2,5 km lang og der er en del trapper i løbet af turen.

Ballonflyvning

Har du altid gerne villet svæve højt over Danmark og mærke den friske luft? Det kan du med en ballonflyvning. Med afgange fra både Midtjylland og Sjælland kan du komme helt højt op og se Danmark brede sig ud under ballonens svævende kurv. Det er en oplevelse, der giver sug i maven, når huse og biler lige pludselig bliver til små prikker og du lige pludselig kan se den skønne udsigt ud over skove, marker og søer. Oplevelsen passer til både voksne og børn – og det er helt sikkert en oplevelse, som I kommer til at snakke om længe.

Skovtårnet

Skovtårnet i Camp Adventure er en fantastisk oplevelse i en skøn natur. Tårnets øverste platform er 135 meter over havets overflade, hvilket faktisk betyder, at det er det højeste tilgængelige punkt på Sjælland. Det giver et helt unikt og nærmest majestætisk syn ud over Sydsjælland. Faktisk kan du se hele 25 km ud over det sydsjællandske landskab – og i klart vejr kan du faktisk mod nord se helt ned til Øresundsbroen og endda se dele af den københavnske skyline. Det er et fantastisk syn og en helt unik naturoplevelse.