Derfor er det vigtigt at tage din lastbil til eftersyn hos en specialist

155

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvert år findes der flere og flere biler på Danmarks gader. Denne kendsgerning går desværre hånd i hånd med, at der sker flere og fere ulykker på grund af lastbiler. Her får du at vide hvordan du som lastvognsfirma kan spare penge og på samme tid gør Danmarks trafik mere sikker.

Hvordan kan du gøre det?

Svaret er simpelt. Det er vigtigt, at din lastbil kommer til eftersyn hos en specialist regelmæssigt. Nye teknologier gør det nemmere at køre lastbilen, og en lastbil i god stand beskytter mod tekniske uheld, som i værste fald kan tage liv i trafikken.

Et godt værksted

Et værksted som er specialiseret i eftersyn af lastbiler, giver dig adgang til mange fordele. Deres service er for eksempel hurtigere og mere effektiv. Det er sådan fordi de fx har specielt værktøj og udstyr til at kigge nærmere på lastvognen. Hvis du har brug for en specialløsning til din lastbil, eller du er på udkig efter service til et specielt mærke, er det også en god idé til at tage til specialisterne. Et godt værksted i Danmark er derudover specialiseret i lovkravene i Danmark og Skandinavien. De har bestemt også svar på alle spørgsmål i forhold til at køre lastbiler internationalt. På grund af deres faglig uddannelse har de ikke kun svar på spørgsmål relateret til lastvogn, men til hele transportbranchen.

Godt udstyr og god stil

Et værksted specialiseret i lastbiler er ikke kun kontaktperson i forhold til eftersyn, men også hvis du har brug for nyt udstyr af højeste kvalitet. Kolding Lastvogncenter tilbyder fx også kraner, specialtrailere eller hejs til din lastvogn udover service til lastvognen såvel som traileren. Det er god stil af et værksted at informere dig om, hvornår det næste eftersyn er nødvendigt og påminde dig om det.

Ved at bruge et specialiseret værksted såvel som godt udstyr, holder du styr på din lastbils tilstand og sikrer at den er køreklar når som helst.