5 tips til køb af vinkøleskab

344

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Medmindre du har adgang til en kælder med en helt stabil temperatur året rundt, er et vinkøleskab en fantastisk løsning, og noget af det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil holde din vin god. Et vinkøleskab kan holde en helt stabil temperatur konstant i modsætning til et almindeligt køleskab. Det beskytter også mod UV-stråling og rystelser – som er noget af det, du gerne vil undgå, hvis du vil bevare den gode vin. Du kan kigge nærmere på et vinkøleskab indbygning her.

5 gode råd til køb af vinkøleskab

  1. Vær opmærksom på vinkøleskabets støjniveau. Nogle modeller kan godt larme en smule, så hvis du vil undgå dette, så sørg for at være opmærksom på hvor meget den enkelte model støjer.

  2. En eller to kølezoner? Overvej om dit vinkøleskab skal have en eller to kølezoner. En vin skal opbevares ved en temperatur et sted mellem 10-18 grader, alt efter hvilken vin det er. Champagne skal ydermere have en helt anden temperatur, og derfor kan det være ret smart at have to kølezoner i dit vinkøleskab.

  3. Kontrol af luftfugtigheden kan også være en god faktor for dit nye vinkøleskab. En luftfugtighed på omkring 55-75% er den rette luftfugtighed i et vinkøleskab. En korrekt luftfugtighed i dit vinkøleskab vil sørge for, at korkproppen eller etiketten på vinen ikke tager skader.

  4. En eller to låger? Hvis du har flere hylder i dit vinkøleskab, med forskellige temperaturer, så bør du overveje at have to låger. Hvis du kun har én låge, men to hylder med forskellige temperaturer, vil du ikke kunne være sikker på, at de to forskellige temperaturer forbliver stabile. Det kan derfor være smart at have to låger hvis du har to hylder i dit vinkøleskab, så de to forskellige temperaturer forbliver stabile.

  5. Overvej om du vil have et indbygget vinkøleskab, eller om det skal være fritstående.

https://pxl.host/k5eagepjzagza00u9wh.png