Interesseret i praktik i udlandet? Så følg drømmen!

355

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være mange gode grunde til at studere eller tage i praktik i udlandet. Måske er du interesseret i et mestre et sprog, måske har du altid været fascineret af andre kulturer eller måske ønsker du at styrke din fremtidige erhvervsmæssige profil?

Der er bunkevis af gode grunde til at søge praktik i et andet land. Ja, faktisk er der ikke rigtig grund til at lade være?

Her kan du læse om nogle af de største fordele ved at tage praktik i udlandet.

International forståelse

Vi lever – og arbejder – i en verden, som bliver mere og mere sammenhængende. Den høje grad af internationalisering betyder, at de mennesker, som har bedste internationale forståelse og de bedste interkulturelle færdigheder, er bedre stillet til jobmarkedet – naturligvis særligt med henblik på at få et af de mest attraktive jobs.

Udvid horisonten

Hvis du tilbringer flere måneder i et andet land og i en anden kultur, vil du med stor sandsynlighed udvide din horisont og dit perspektiv i både akademisk og erhvervsmæssig forstand.

Men det er naturligvis ikke kun professionelt, du vil udvikle dig. Privat vil det typisk byde på stor personlig udvikling at bo i udlandet. Her er der ikke dit sædvanlige netværk at læne dig op ad, og du må agere meget selvstændigt og lære for dig selv.

Derudover er det fri mulighed for at fordybe sig i eksisterende passioner eller forelske sig i splinternye!

Se venskaberne blomstre!

Mange der tager i praktik i udlandet – eller læser et semester der – vil ankomme sammen med andre personer fra andre lande. Man vil typisk danne nye venskaber relativt hurtigt og dele mange nye spændende oplevelser sammen. Ikke bare på arbejdspladsen eller studiets domicil, men i lige så høj grad uden for! Det er næppe en hemmelighed, at mange vælger at tilbringe deres praktik eller et semester i et andet land, fordi de søger eventyret og oplevelserne! Og der kan være store oplevelser for livet i vente – med nogle nye fantastiske mennesker, du knytter bånd til for livet.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du kommer afsted til det store udland og får del i nye spændende oplevelser? Så se mere her og bliv klogere på dine mange unikke muligheder.