Vin skal pakkes forsvarligt, hvis det skal sendes med posten

143

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skal sende vin med posten, er det vigtigt, at det sker på forsvarlig vis. Det er en meget skrøbelig genstand at skulle sende med posten, hvorfor det er essentielt, at den er pakket forsvarligt ind, før den bliver sendt med en postbil.

I denne sammenhæng er der naturligvis rigtig mange muligheder, eftersom vin kan pakkes på flere måder. Den bedste løsning er dog, at du benytter dig af såkaldte forsendelseskasser til vin. Det er nemlig en særlig type kasse, der er lavet specifikt til vinforsendelser.

Det er naturligvis ikke et krav, at vine vinflasker sendes på denne måde. Det ændrer dog ikke på, at det er en rigtig god idé.

Du får ikke erstatning, hvis vinen ødelægges

Når du skal sende vin med posten, er det vigtigt, at det er pakket fornuftigt og forsvarligt. Som der også er givet udtryk for herover, er der en risiko for, at det går i stykker, hvis ikke dette gør sig gældende.

Én ting er, at det er rigtig ærgerligt, hvis det sker. Noget helt andet er, at du ikke kan få erstatning for vinen, hvis ikke den er pakket forsvarligt.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at påpege, at det ikke er alle fragtselskaber, der har de samme krav til, hvordan en vinflaske skal være pakket. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i dette, før du sender en pakke afsted med et af disse selskaber.

Det er ikke vanskeligt at pakke vin forsvarligt

I og med, at det er muligt at købe forsendelseskasser til vin, er det selvfølgelig ikke specielt svært at pakke vin forsvarligt. Af denne årsag er der ikke nogen grund til at risikere at sende en flaske vin afsted, uden at den er forsvarligt pakket ind.

Hertil er det også værd at nævne, at disse kasser ikke er dyre at købe. Det understreger blot, at der absolut ikke er nogen grund til at undlade brugen af en sådan forsendelseskasse, som er specifikt udviklet med henblik på at fremsende vin.

Desuden findes der også kasser med plads til flere flasker vin. Har du brug for at sende mere end én enkelt flaske vin, er der også kasser, hvor der er plads til fx to eller tre flasker vin, hvis der er behov for dette.

En sådan kasse er ikke blot med til at beskytte den eller de flasker, som du sender med posten. Det tager sig også bedre ud, når du modtager en flaske vin i en kasse, der faktisk er lavet til dette formål.