Derfor er en tur til Kroatian lige noget for dig

120

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter et land spækket med natur, kultur og anderledes seværdigheder, end Danmark byder på, kan du overveje en rejse til Kroatien. Inde på Travelmarket kan du læse mere om, hvad en charterrejse til Kroatien byder på af lange kyster, klippestrande og små, romantiske byer. Et ophold i det smukke land ud til Adriaterhavet er en perfekt måde, du kan koble af på.

Nyd udsigten over Dalmatiens kyst

Den dalmatiske kyststrækning byder på et syn i særklasse, og ad kringlede veje kan du køre langs strækningen og stoppe flere steder på vejen for at nyde udsigten. Dalmatien er i øvrigt Kroatiens største turistregion og har et skønt subtropisk klima, du kan nyde i en af regionens naturparker, fx Telascica-parken på øen Dugi Otok eller Vrana-søen, der er Kroatiens største.

Tag til Zagreb – se flot arkitektur og unik kunst

Trænger du til at rejse ud i verden? Hvis du har brug for at skylle pandemien ud af dit system, kan du med fordel vælge Kroatien som din næste feriedestination. Ud over den skønne natur kan du lægge vejen forbi hovedstaden Zagreb, hvor du kan besøge Skt. Markus Kirke midt på Markuspladsen, der har våbenskjolde på taget. Byen har et par spændende museer, herunder Museum of Contemporary Art og det temmelig alternative Museum of Broken Relationships.

Besøg det prægtige amfiteater i Pula

Er det oldtiden, du forsøger at jage i Kroatiens arkitektur, så læg vejen forbi byen Pula sydpå og besøg det store amfiteater Pula Arena, der er levn fra det stolte Romerrige og blev bygget i årtierne før og efter, vores tidsregning begynder. Mere prægtig arkitektur finder du ikke, end når du i Kroatien følger kalkstensmurene amfiteatret rundt og føler de forgangne årtusinder.

Skift Danmarks heder og brede bøge ud med Kroatiens klipper og imponerende arkitektur.