Sådan kommer du gennem julen uden stress

37

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er en dejlig tid – men det er også en meget travl tid. Man skal nå mange ting, og det kan nemt føre til julestress, hvor man helt glemmer at nyde juletiden. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du kan komme gennem jule uden alt for meget stress, så du også husker på at nyde julen med familie og venner.

Få styr på julegaverne

Julegaverne er en kæmpe stressfaktor, og det er derfor også en af de bedste måder at få ro i maven på op til jul at få klaret julegaverne hurtigt og i god tid. Det er faktisk bedst at starte i månederne op til december, selvfølgelig forudsat at du har styr på juleønskerne – men hvis du ikke har haft mulighed for at begynde før december, kan du med fordel tage én dag ud af kalenderen og få ordnet alle julegaverne på én gang. Hvis du tager på en juleshoppetur, får du alle julegaver i hus på én dag og du får samtidig alle gaverne pakket ind i butikkerne, så du heller ikke selv skal bruge tid på det.

Bestil maden udefra

Mange familier har traditioner omkring julemaden, og det kan derfor være svært at overbevise resten af familien om, at I hellere skal bestille maden udefra. Maden er dog en kæmpe stressfaktor, og det kan derfor spare rigtig meget tid – og også i mange tilfælde mange penge – hvis du bestiller maden hjem frem for at lave den selv. I kan eventuel gå på kompromis ved at bestille f.eks. hovedretten ude og så lave desserten selv. Her kan I virkelig spare en masse tid på indkøb, hvis I blot skal forbi for at hente et færdigt måltid.

Lej en bil for nem transport

Hvis du ikke har en bil og bor langt væk fra din familie, kan det være en god idé at leje en bil, så du nemt og hurtigt kan komme hjem til familien. Du slipper på den måde for at skulle slæbe alle gaverne med i bussen eller toget, og du kan tage hjem lige når du vil. Du er med andre ord ikke afhængig af bus- og togtider. Det kan også være en idé at leje en bil, hvis du skal til mange forskellige arrangementer eller besøge mange forskellige venner og familiemedlemmer hen over julen. Det er meget nemmere at komme frem og tilbage, hvis du ikke er afhængig af offentlig transport eller kørselslejligheder med familie og venner. Fire Hjul tilbyder billig billeje i både Kolding, Horsens og Århus.