Derfor skal du vælge en varmepumpe som varmekilde i dit hjem eller virksomhed

613

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I Danmark er vejret meget varierende, hvilket betyder, at det om sommeren er varmt og om vinteren koldt. Derfor kan det være nødvendigt med en varmeløsning, der gør, at dit hjem eller virksomhed i den kolde vinterperiode bliver holdt varmt og trygt. Dog er der mange varmeløsninger, der bruger rigtig meget energi uden at have et særlig stort udbytte. Det betyder naturligvis, at de koster rigtig mange penge i drift, og at de ydermere ikke er klimavenlige på nogen som helst måde. En varmekilde, som du dog kan vælge til dit hjem eller virksomhed, der både er klimavenlig, effektiv og god, er en varmepumpe. Der findes forskellige typer af varmepumper såsom luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen og så videre. Hvor luft til vand varmepumpen sørger for radiatorvarme og varmt vand i din husstand, sørger luft til luft varmepumpen for at temperaturen i dit hjem bliver holdt rar og varm.

En varmepumpe fungerer ved at tage udeluftens energi og omdanne den til varme til dit hus – uanset om det er minusgrader eller plusgrader udenfor. Faktisk kan de moderne varmepumper producere 4-5 gange mere varme end den strøm, som de forbruger, og derfor er de meget effektive og gode. Samtidig er det jo langt mere miljøvenligt at anvende en varmepumpe, da den ikke er særlig energi- eller ressourcekrævende. På den måde sikrer varmepumpernes høje udnyttelsesgrad, at du både får en billig varmeløsning i dit hjem eller virksomhed samtidig med, at du vælger en af de mest klimavenlige opvarmningskilder og beskytter jorden.

Som sagt findes der et udvalg af forskellige typer varmepumper. På Scanheat her kan du finde et udvalg af varmepumper – det gælder både luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen -, og du kan desuden også læse meget mere om de mange fordele ved netop denne opvarmningskilde.