Kræfter udefra kan forbedre din virksomhed markant

164

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ude godt, hjemme bedst. Denne talemåde er så småt ved at være ubrugelig, og den hører slet ikke hjemme i en ny iværksættervirksomhed, som er i færd med at kæmpe sin vej ind på markedet. Her er hjælp og rådgivning fra udefrakommende virksomheder, personer og brancher guld værd.

Globaliseringen bekræfter tydeligt dette, da det aldrig har været lettere at finde sparringspartnere eller inspiration i virksomheder verden over. Hvis du overser det kæmpe potentiale i at bruge kræfter udefra, kan det have fatale konsekvenser for din virksomhed og dens fremgang.

Opnå nye højder med en sparringspartner

Du begår en stor fejl, hvis du altid stræber efter at være den klogeste i ethvert rum. Hvis du rent faktisk er den klogeste i alle rum, så gå hurtigst muligt ud ad døren. Du omgås simpelthen med de forkerte mennesker.

Som iværksætter bør du altid opsøge mennesker, som allerede har gået ned ad den sti, som dine drømme og ambitioner ligger på. Disse mennesker har en uvurderlig erfaring, som enhver iværksætter ville gøre alt for at gennemgå i detaljer. Du kan lære af deres op- og nedture, sådan du undgår at begå samme fatale fejl, som mange iværksættere støder på mod vejen til succes.

Derudover kan du også få stor gavn af at opsøge iværksættere, der står i samme situation som dig selv lige nu. To hoveder tænker bedre end ét. Lige nu oplever i sikkert ens frustrationer, udfordringer og dilemmaer. Ved at få hinandens syn på dette kan I nå til løsninger og sparring, som I begge kan bruge fremadrettet i hvert af jeres projekter.

Uddeleger arbejdsområder til eksperter

Det kan være svært at give slip på ansvar og kontrol. Mange virksomheder og ledere forsøger derfor selv at slukke branden, når en afdeling i virksomheden klarer sig skidt eller ikke lever op til forventningerne. I stedet for løse problematikken fuldstændig, prøver virksomheden gang på gang at kontrollere skaderne på egen hånd.

I disse tilfælde er der ingen skam i at erkende, at det er et stort besvær for din virksomhed at forbedre og administrere et specifikt område. Tværtimod. På markedet er der flere firmaer, der lever af at rådgive og hjælpe virksomheder på rette kurs, når de fortvivlede virksomheders problemer rækker ud over deres eget fagområde eller ekspertise.

Hvis der opstår problemer i angående ledelsen i din virksomhed, er det for eksempel oplagt at rette blikket mod interim ledelse. Her vil folk udefra hjælpe dig og din virksomhed inden for drift, udvikling og forandring, mens du selv kan fokusere på virksomhedens forretningsmål og formål.

Derudover hjælper konsulenter, kurser og rådgivning fra andre firmaer din virksomhed med at fortsætte sin fremgang. Alt for ofte er det svært for en iværksætter at komme over et bump på vejen, da man er så dybt begravet i sit eget koncept. Derfor vil kræfter ude fra hjælpe dig med at træde et skridt tilbage og se problemet fra et andet perspektiv. Før du ved af det, har de udefrakommende kræfter givet din virksomhed et kærligt skub mod en succesfuld fremtid.