Hvor finder man den billigste låsesmed?

654
låsesmed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skulle være så uheldig at låse dig selv ude af din egen bolig, skal du ikke bare finde den første og den bedste låsesmed når du søger på google, og tro at prisen nogenlunde må være den samme. For der er nemlig utrolig stor forskel på både pris og kvalitet indenfor låsesmede.  

Hvor stor forskel er der så? 

Hvis vi antager at jeg bor i Glostrup og jeg kommer hjem fra arbejde og finder ud af at jeg har låst mig selv ude, fordi jeg glemte at tage min nøgle med mig, da jeg tog på arbejde. Koster det hurtigt omkring 1000 kr hvis man ikke kigger på hvilke forskellige låsesmede der er.
Men det er heller ikke nok at du finder en billig, hvis der serviceniveau er lavt, og indenfor låsesmedsfaget er der desværre stor forskel på kvaliteten.
Man gider nemlig ikke både at skulle ringe 5 gange for at få fat på låsesmeden og så vente over en time på de kommer og låser op.
Hvis du vil have en god og serviceminded låsesmed, til en god pris skal du vælge danlaase.dk.
De har en dagspris på 495kr og 795 kr for weekenden og aften.
De kan samtidigt hjælpe med disse ting: 

  • Oplukning / oplåsning ved låsesmed eller autolåsesmed 
  • Udskiftning af lås og montering af nye låse 
  • Privatsikring inkl. vinduessikring 
  • Reparation og omkodning af låsecylinder 
  • Låsesystem og elektronisk adgangskontrol 
  • Dørpumper og dørlukkere 

Hvis du vil læse mere om Danlåse kan du gøre det her. 

Hvad kan man gøre for at undgå at miste eller glemme nøglen? 

Det vil jo altid være billigere helt at undgå at skulle have fat i låsesmeden. Derfor har vi lavet et par tips til hvordan du undgår at glemme eller miste nøglen.
Sørg for at nøglen altid bliver lagt i samme nøgle i jakken eller bukserne. Så det nemlig hurtigere at mærke hvis du mangler dine nøgler. Gør det også til en vane at lægge nøglerne det samme sted, hvis du ikke har dem i lommerne når du kommer hjem.
Få en chip/gps i din nøglering, så kan du altid se på din telefon hvor dine nøgler er hvis du ikke kan finde dem eller har tabt dem et sted.