Få konflikterne ud af verden

767

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har nok alle prøvet at stå i en konflikt. Vi kan nok også alle blive enige om, at dette ikke er en specielt bekvem situation. Noget, der er endnu værre, er dog, hvis der er tale om en konflikt, der har stået på længe, og man ikke har nogen idé om, hvordan den kan løses. Det virker måske ligefrem som om, der ikke findes nogen løsning, og at man må leve med konflikten for altid.

Heldigvis er dette ikke tilfældet, for der vil altid kunne findes en løsning, uanset hvor umuligt det føles. Til nogle konflikter er der dog brug for en person udefra, der med nye og objektive øjne kan hjælpe parterne til at finde en ordentlig løsning. Med en Mediator kan du få professionel hjælp og gode redskaber med i bagagen til løsning af konflikter.

Ikke bare en midlertidig løsning

Hvis vi har været i en konflikt tilstrækkelig længe, kan det være, at vi kommer til at finde på nogle løsninger, der ikke bunder i en reel forståelse og accept af modpartens synspunkt. Sådanne løsninger kan lægge konflikten på afstand for en stund, men det er altså ikke holdbart.

En mediator vil sørge for, at konflikten løses på en ordentlig og varig måde. Dette sker gennem belysning af sagen fra et nyt perspektiv og ved at få parterne til at forstå og acceptere hinandens måder at se situationen på. En konflikt kan nemlig ikke bare behandles overfladisk, hvis den skal løses helt – man må gå i dybden med den.

Mediatoren anvender i øvrigt coachende mediation, hvilket er en ideel metode for den enkelte til at bearbejde konflikten og ens egen oplevelse og opfattelse af den.

Du kan allerede i dag tage kontakt til mediatoren, hvis du er klar på at få dine konflikter løst på en professionel og vedvarende måde.