Få styr på dit værksted

278

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Værksteder kan være svære at holde orden i. De mange forskellige redskaber og værktøj gør det næsten umuligt at holde styr på. Vinterdækkene ligger og flyder på gulvet, og en sømpistol står og bliver støvet på bordet. Og selvom der er rodet, kan mange nikke genkendende til, at de anskaffer sig flere og flere stykker værktøj. Men du kan faktisk godt gøre noget ved alt rodet, uden at skulle skille dig af med dit halvdelen af din værktøjssamling. Der findes nogle gode råd til at skabe ekstra plads, der hvor man ikke troede, der ikke kunne opbevares mere.

Overblikket er vigtigt i oprydningen

Når du skal have styr på dit værksted, og du skal til at rydde op, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal have plads til. Du kan gennemgå hele dit værksted fra top til tå, og få alt det du ikke skal bruge ud. Du kan derefter tage, alt det du har tilbage ud af værkstedet for at gøre plads til at skabe opbevaringsmuligheder. Du kan herefter begynde at sætte hylder og skuffer op, så du kan gemme alle dine ting væk.

En værktøjsvæg til dit mest brugte værktøj

Det er godt at kunne gemme de mindst hyppigt brugte værktøjer væk i skuffer og kasser, men til det mere regelmæssigt brugte værktøj, kan det være en god ide at lave sig en værktøjsvæg. På denne væg kan du hænge alt det værktøj, som du ønsker, op så det er nemt at finde og hurtigt at få fat i. For at bygge en værktøjsvæg skal du bruge nogle søm og en permanent tusch. Form sømmene efter det værktøj du ønsker at hænge op, og derefter kan du tegne omridset af værktøjet, så du altid kan se, hvor det hører hjemme. Disse trin gentager du, til din værktøjsvæg er færdig, og derefter har du en flot værktøjsvæg.