Sådan lader du din hjemmeside skille sig ud fra alle de andre

768

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til marketing, er det utroligt vigtigt, at dit produkt skiller sig ud fra alle de andre, og at det kan noget som ingen af de andre kan. Dette fungerer på samme måde i forhold tin din hjemmeside. Hvis din hjemmeside ligner alle andres, og ikke falder ud fra mængden, vil ingen lægge mærke til – eller huske den. Derfor er dette en væsentlig del af at være virksomhedsejer.

En nem måde at skille sig ud på og tiltrække flere kunder

En forbavsende nem måde, at lade dit website skille sig ud på, er via logoer. Et logo er det første dine fremtidige kunder ser, når de finder din hjemmeside, og på samme måde, er det også dette, de husker allernemmest. Altså er det vigtigt at dit logo står ud, og er noget der kan huskes. Det har ovenikøbet aldrig været nemmere at få lavet dit eget logo. Mange hjemmesider tilbyder at designe et logo til dig. Læs mere om, hvordan du designer dit eget logo her.

Dette skal du tænke over i forhold til dit design

Når det kommer til logoer, er det vigtigt, at det bliver lavet ordentligt. Det er vigtigt at dit logo er genkendeligt og skiller sig ud fra mængden. Der findes en milliard logoer derude, som alle ligner hinanden, men dit logo skal være anderledes, og være noget ingen har set før. Det er altså ofte bedre, hvis dit logo er utroligt abstrakt, da dette gør det nemt at se og let genkendeligt. Selvom dit logo skal være innovativt og abstrakt, skal det dog stadig, have noget at gøre med, det du sælger, da dine kunder skal kunne tænke på dit logo og blive mindet om, hvad det er du sælger. Find altså på et abstrakt motiv, som lægger tankerne på, det du sælger.