Få penge for din brugte elektronik

129

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gør noget godt for miljøet og tjen lidt ekstra penge. Lyder det ikke som en god ide? Læs med her og få tips til, hvordan du kan gøre en ekstra indsats for miljøet og samtidig tjene lidt ekstra penge.

Du kender det sikkert. Du har set, at den allernyeste iPhone er kommet på markedet – og den må du bare eje, fordi den har alle de funktioner og specifikationer, som du har manglet. Eller også er den bare hurtigere, pænere og smartere end den gamle. Alt imens reolen derhjemme bare vokser og vokser med gamle brugte iPhones, som samler støv.

Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre med din gamle iPhone – og egentlig gerne vil gøre noget godt for miljøet, samtidig med at du tjener en ekstra skilling, så kan du sælge dem videre – og gøre andre glade. Sælg din brugte iPhone via Bluecity, så får du mulighed for at få lidt ekstra penge på kontoen.

Det er ret nemt og smart. Det eneste du skal gøre, inden du møder op i butikken, er at sørge for, at dine gamle produkter er opladt, så personalet kan tjekke produkternes stand. Og så skal du sørge for at medbringe gyldig billede- og adresselegitimation – og til sidst skal du også sørge for at medbringe eventuelt ekstra udstyr. Blucity sørger for at rense din telefon for gamle data, billeder og beskeder, så dine data og billeder ikke ender i de forkerte hænder.

Hos Bluecity er der prisgaranti. De slår nemlig andre firmaers opkøbspris på nettet. Butikkerne vurderer altid prisen på det enkelte produkt ud fra produktets stand. Så – hvad er der at vente på. Det er bare med at komme afsted. Du gør noget godt for andre mennesker, du gør noget godt for miljøet og din egen pengepung.