Find de bedste firmagaver

685

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I mange virksomheder forventer de ansatte at få firmagaver. Man skal altså give sine ansatte gaver, og kunder gaver. Det er ofte forventet at give en julegave til alle ansatte. Måske lyder det som en ulempe at skulle give så mange penge, men det er vores opfattelse at det både kan gavne dig og dine ansatte på mange måder. Gaverne kan være en nem måde at højne motivationen, og give de ansatte noget at være stolte over. De kan gå ud og fortælle hvor godt de bliver behandlet, og på den måde være stolte over at være en del af en virksomhed, der er kendt for at tage hånd om de ansatte. Samtidig kan du også bruge firmagaverne og kundegaverne til at promovere et brand. Vi har lavet listen over gode firmagave idéer til kunder og ansatte.

Spiselige eller drikkelige

Den spiselige eller drikkelige gave er meget populær. Hvem vil ikke have nogle luksus fyldte chokolader, en god rom, whisky eller gin? Det er også meget populært med gave kurven, som også passer godt til julen. Du kan eventuelt fremstille nogle forskellige varianter til dine ansatte, og give dem lov til selv at vælge hvilke gave kurv de gerne vil have.

Designerprodukter

Du kan også vælge at give kendte designerprodukter fra kendte brands. Det kan være små pyntegenstande som hoptimisten. Det kunne også være porcelæn fra Royal Copenhagen.

Elektronik

Du kan give dine ansatte elektronik gaver. Du kan vælge at opstille en masse valgmuligheder, med forskellige produkter, som dine ansatte kan vælge imellem. Elektronik har den fordel at det ofte kan virke lidt dyrere end det i virkeligheden er. Elektronik er også en god gave, fordi det er noget folk går op i, og gerne vil have det nyeste af. Er der fx kommet en ny smart kaffemaskine på markedet, som kan noget nyt og revolutionerende, så er det en sikker vinder.

Tekstiler

Du kan også vælge at give dine ansatte tekstilgaver. Det kan eksempelvis være godt arbejdstøj, som de kan bruge på arbejdspladsen, men det kan også være til privat brug. Her kan du eksempelvis putte dit logo på tøjet, så det bliver til profiltøj for dit brand.