Forbered dit hus til en god sommer i 2020

348

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er kommet ind i det nye år, 2020, og vi har sikkert alle sammen lavet et løfte til os selv. Det har du nok også. ”Jeg vil træne mere i år,”, ”Jeg vil spise sundere” og mange af de andre klassikere, som vi hører hvert år. Men noglegange er det fornuftigt at beslutte sig for noget, som du virkelig ønsker og fuldføre det. At have sådanne mål giver et drive, som virkelig kan motivere dig i din hverdag. Et af de mål kan være, at du vil have dit hus lækkert og klar til en fed sommerferie i 2020. Det betyder, at alle de projekter, som du har overvejet længe, skal være klar til den tid (hvis økonomien naturligvis er der til det). Læs med her og få inspiration!

Få styr på det ydre

Det er lækkert at sidde i en have og kigge rundt omkring og være helt tilfreds. Det gælder både udseendet på haven men ikke mindst også dit hus. Ofte tænker vi på lækre møbler, men det er ikke kun det. Taget. Ja, dit tag har stor indflydelse. Du kan gå ud i haven nu og kigge på dit tag. Er det lækkert? Er det gammelt? Oplever du en for høj varmeregning? Så er det måske et nyt tag, som du skal have inden sommeren. Jeg ved, at det lyder som et stort projekt. Men du vil være tilfreds, når det er overstået. Desuden skal et gammelt tag skiftes på et tidspunkt.

Få det ned på papir

For helt at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig i dit hus, kan det være en god idé at sætte en alarm 2-5 minutter frem. Når du sætter alarmen i gang, skal du begynde at skrive uafbrudt. Her skal du sætte ord på alt det, der betyder noget for dig ift. huset.