Gamle møbler i nye klæder

887
Gamle møbler i nye klæder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man snakker møbeldesign og generelt designermøbler i indretning, så er der nogle få, man ikke kan komme udenom. Der er nogle ganske få designere, der virkelig har efterladt sig et solidt aftryk i danskernes bevidsthed. Nogle af disse er naturligvis Poul Henningsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, men der findes dog mange flere. Fælles for dem alle er, at de desværre ikke er iblandt os længere, og derfor ikke kan designe nye elegante og lækre klassikere.

I stedet er der flere og flere virksomheder, der har specialiseret sig i at genskabe de gamle møbelklassikere, så vi igen kan få glæde af de flotte designs. Det kan være fantastisk for alle os, der elsker den klassiske Y-stol fra Hans J. Wegner eller Arne Jacobsens elegante gulvlampe. Der er dog efterhånden nærmest gået inflation i møbelklassikere, så det er blevet dyrt at finde de gamle møbler.

Hvis man er til lækkert design, men har en større passion for nye møbler, er det naturligvis også en mulighed at finde. Der bliver hele tiden produceret lækre produkter fra diverse firmaer. En af de kendte og anerkendte brands er Bent Hansen møbler. Deres elegante Primum Chair kan uden problemer indgå i alle slags hjem rundt omkring middagsbordet. Denne stol kan fås både med og uden armlæn – det er alt efter behov. Vi vil dog slå et slag for, at det er rart at have armlæn, når man sidder til bords.
Efter et godt måltid kan det være rart at læne sig tilbage og lægge armene på armlænene. Hvis stolene er uden armlæn, kan man føle sig nødsaget til at bruge bordet som støtte. Det kan både virke arrogant og ubehøvlet.

Du kan se et fornuftigt udvalg af Bent Hansen møbler her. Fælles for deres møbler er den høje kvalitet ved enhver ting, de producerer.