Gør din bil mere sikker og komfortabel

786
mekaniker

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kender alle sammen det at når vi skal købe ny bil, skal vi vælge hvilke ekstra funktioner bilen skal have, om det så er for at øge komforten eller sikkerheden. Men du kan faktisk selvom din bil er brugt, stadig købe opgraderinger til din bil, der både kan øge sikkerheden og komforten i din bil 

Sikkerhedsopgraderinger 

Der findes en række ting du kan installere i din bil for at gøre den mere sikker at køre i. F.eks. et bakkamera, så du kan se hvad der er bag ved bilen når du bakker, så du ikke køre ind i noget eller nogle.
Derudover findes der parkerings sensorer, så når du skal parkere bipper sensoren hvis du kommer for tæt på noget, dvs du undgår at bilen rammer noget, hvilket giver der større mulighed for at parkere på trænge områder.  

Komfortopgraderinger 

Hvis du derimod ønsker at gøre din bil mere komfortabel, kan du købe fartpilot, som gør at du kan sætte bilen til at køre f.eks. 130 km/t på motorvejen og så faktisk fjerne foden fra speederen. 
En anden populær opgradering er carplay systemer. Der findes både android og apple carplay systemer, som gør at du kan have navigation, musik, opkald og meget andet på en lille skærm i bilen, som styre af din mobil. 
Nogle vælger også at sænke deres bil for at gøre styring af bilen mere smooth og let, ulempen ved at sænke bilen er at affjedringen bliver lidt dårligere og derfor kan det føles hårdere at køre længere strækninger. 

Så der er ingen grund til at gå ud og købe ny bil, hvis det bare er pga. Nogle af disse elementer du mangler i din bil. Så kan det meget bedre betale sig at købe det og få en mekaniker til at installere det i bilen.