Hvordan virksomheder skal få styr på projekter

1094
Software

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bliv mere effektiv med et projektstyringsværktøj

Der er mange virksomheder som i dag har svært ved, at kunne overskue både store og længerevarende projekter. Dette kan være et stort problem for virksomhederne, da de ikke ville kunne håndtere disse projekter. Virksomhederne kan med stor sandsynlighed spare mange penge på, at få styr på håndteringen af de store projekter, så de kan udvikle sig eller blive mere effektive, når det kommer til bearbejdelsen af projekter. Hvis jeres virksomhed står i denne situation, så kan Eazyprojects projektstyringsværktøj gøre forskellen for jer.

Projektstyring

Eazyproject har udviklet et projektstyringsværktøj, som giver mere effektivitet i virksomheden. Værktøjet består af forskellige elementer, som kan give mere overblik over projekter. Her kan nævnes Gantt diagram, som sikre et overskueligt overblik over hele projektets tidsremme og de forskellige opgaver, der skal udføres. Dvs. at man kan se hvor langt man er i sit projekt og hvilke opgaver, der skal være færdige på hvilke tidpunkter. Det giver det ultimative overblik og hjælper derfor med håndteringen af virksomhedens projekt eller projekter. Med en tilføjelse af en Kanban tavle vil det være muligt at kunne fordele opgaver ud til de forskellige team-medlemmer, så de få opgaver, som passer til deres kompetencer. På den måde ved I hvem, som står for hvad og medlemmerne ved hvad de skal lave.

Den rette software

Denne software gør det alt andet lige projektlederens arbejde meget lettere, samtidig med at teamet også ville kunne mærke en større stabilitet og overblik over projektet. Det vil skabe et overskud, som kun gavner alle i virksomheden. Projektstyringsværktøjet sørger for at kunne skabe mere værdig til virksomheden. Samtidig med dette kan det også integreres med flere forskellige teknologier, som Microsoft Dynamics og e-conomic. Dette gør at I let ville kunne integrer værktøjet i jeres system og dermed ikke ændre hele jeres set-up.