Tag væk et par dage og lad batterierne op

650
hotel

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kender det alle sammen, hverdagen er hård og køre på rutinerne. Weekenden bliver ofte brugt på at klare ting man normalt ikke kan nå at lave i hverdagen. Det kan være hovedrengøring eller haven eller bilen der skal vaskes. Det er sjældent vi har tid til at pleje os selv, eller dem vi holder af.
Det er derfor vigtigt engang imellem, at komme væk et par dage, væk fra hverdagen, væk fra de daglige rutiner og alt det praktiske.  

Find et hotel eller lignende  

Det er vigtigt når man skal holde fri og komme væk fra hverdagen, at man kommer væk fra hjemmet og også gerne væk fra byen du bor, så man ikke bliver fristet til lige at ordne det man skulle have nået at lave i haven, eller lige tage vasketøjet. Nej hvis du er på hotel og væk fra byen eller området du bor i, så der plads til at nyde nuet, og dem du er sammen med. Samtidigt med at du kan gå på opdagelse og opleve en masse nye ting.
Et sted hvor du har mulighed for at komme væk og samtidigt kunne opleve en masse nye ting, er Hotel Kirstine, som ligger centralt placeret i Næstved, så der er muligt at opleve Næstveds kulturliv, og det ligger ned til havnen, og tæt på flot natur som er et besøg værd.
Hotel Kirstine har rigtige hyggelige værelser, som både er gode til romantiske ophold, eller familie ophold. De har en lækker restaurant med mulighed for a la carte menu, eller sammensatte menuer, med vin menu, eller dage med specielle tilbud af mad. F.eks. om fredagen har de fri oksehøjreb til 225,- som er et besøg værd.
Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hotellet kan du gøre det her 

Så det er bare med at få planlagt en get away weekend, så du kan få ladt batterierne op til hverdagen, eller for at få lidt gnist i forholdet igen.