Hvilket gulv skal du vælge?

656

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan til tider være utrolig svært at vælge om du skal have fliser eller trægulv i hjemmet. Men hvis du vil have en ægte vare, så skal du vælge noget af træ, men skal det være laminat gulv, eller en ægte vare som egetræsgulv. Det er helt op til dig, men tænk dig om inden du går i gang, få eventuelt en ekspert til at kigge på det hele.

Fordele ved trægulv

Det fede ved trægulv er at det er en ægte vare, det kræver dog behandling, i og med det ikke er laminat, og der er lagt noget på gulvet, det er altså ubehandlet. Du kan f.eks. få fat i egetræsgulv på Moland.dk, det er ikke behandlet, og giver en fed effekt. Egetræ er det som er billigst, men også det som er nemmest at vedligeholde, du kan sagtens få fat i trægulv af kirsebærtræ, eller røget eg, men det er for det meste dyrere, end det egetræ. Trægulv er en ægte vare, men kræver nedslibning hvis revner eller pletter opstår, der kan du ikke bare tørre det af, og skifte brædderne ligesom der kan med laminatgulv.

Laminatgulv?

Laminatgulv kan også være en løsning, især hvis du har små børn, og i spilder meget, eller andet. For laminat kan bedre holde til vind og vejr. Laminatgulv ligner trægulv, men det er print der er lagt på træ, hvor der er en imprægnering ovenpå. Imprægneringen sørger for at lægge et lag beskyttelse på gulvet, så du kan spilde, uden det når at trække ned i gulvbrædderne, det vil sige du sagtens kan vaske dit gulv. Men egetræsgulv er altså stadig af den bedste kvalitet, om så du vil have laminat eller alm træ. Der er ingen tvivl om at egetræ kræver lidt mere, men det er den bedste kvalitet