Indret din terrasse til brug året rundt

59

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Terrassen kan være et skønt sted at opholde sig både på de allervarmeste sommerdage og på de koldere vinterdage. Det er nemlig så dejligt at kunne sidde ude. Det kræver naturligvis bare, at du hverken får det alt for varmt eller kommer til at fryse. Det klarer du nemt med den rette indretning.

Undgå blæst med afskærmning

I det danske vejr vil en åben terrasse hurtigt blive et koldt sted at være. De danske vejrguder er nemlig glade for blæst, men det kan blive ubehageligt at opholde sig i.

Det klarer du dog let med den rette afskærmning, som den du ser her.

Værn dig mod solen

Det er dog ikke kun blæsten, der kan blive ubehagelig at opholde sig i. Uanset hvor glad du er for varmen, så kan det altså også blive for meget af det gode, hvis du ikke kan komme i læ for solen.

Du behøver dog slet ikke at gå indenfor, hvis du stiller en parasol eller sætter nogle solsejl op.

Hold varmen om vinteren

Hvis du stadig vil kunne bruge din dejlige terrasse om vinteren, så bliver du nok nødt til at finde på noget for at kunne holde varmen. Vintertøjet er nemlig ikke altid nok, hvis du ikke bevæger dig og holder dig lidt i gang.

Heldigvis bliver der rig mulighed for også at slappe af udenfor, hvis du anskaffer dig nogle varmelamper.

Møbler, der holder

Mange vil sige, at vi skal stille havemøblerne tilbage, når vi også stille uret tilbage om efteråret. Det er et meget godt råd, hvis dine havemøbler ikke kan holde om vinteren, men det betyder jo også, at du ikke vil have noget sted at sidde. På den måde skulle du undvære terrassen i et halvt år ad gangen.

Derfor var det måske en idé at købe nogle havemøbler, der faktisk holder til vind og vejr.