Sådan sikrer du din babys sundhed

55

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er vigtigt, at din baby altid er sund og rask. Det kan du sikre dig ved at følge nogle helt basale trin, som er meget vigtige for din babys sundhed. Her kan du læse om nogle af de ting, som du skal gøre for at holde din baby sund.

Vaccinér din baby

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vaccinere dit barn. Det er nemlig børnevaccinationsprogrammet, som sørger for, at din baby er sikker med hensyn til en lang række meget farlige sygdomme, som alle helst bør undgå.

Hold øje med din baby hele tiden

Det er vigtigt, at du altid ved, hvor din baby er. På den måde sikrer du dig, at din baby ikke kommer til at gøre noget, som vil være skadeligt for den. En rigtig smart måde hvorpå du altid kan holde godt styr på din baby, er ved at benytte en fastvikler. Du kan blandt andet købe en fastvikler fra Yaro.

Amning i den anbefalede tidsperiode

Det er vigtigt, at du sørger for at lytte til alle anbefalinger med hensyn til amning af din baby. Det er den mest sikre måde, hvorpå du sørger for, at din baby får den nødvendige næring. Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at amme din baby, så bør du opsøge din læge for at finde ud af, hvad et alternativ kan være.

Altid håndvask

Det er vigtigt, at du sørger for, at din baby har god håndhygiejne. Babyer har nemlig en tendens til at få hænderne ind i munden. Så hyppig håndvask er yderst essentielt.

Hold gulvet rent

Babyer kan godt lide at kravle rundt på gulvet i hjemmet. Det skal de selvfølgelig også have lov til. Dog er det vigtigt, at gulvet er helt rent og fri for bakterier, inden babyen kan få lov til at kravle på gulvet.