Kontormøbler og skærmvægge

1264
Kontor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nye kontormøbler til hjemmekontoret

Har du et hjemme kontor, hvor du bruger meget tid og dine kontormøbler godt kunne trænge til at blive skiftet, så finder forskellige møbler, som du kan købe. Det er vigtigt at når du bruger lang tid på hjemmekontoret, at du både sidder godt og er tilfreds med møblerne. Hvis du arbejder hjemme fra, er skal du kunne føle dig komfortabel, både for din sundhed og for din effektivitet. Det er jo typisk mange timer, som bliver brugt det samme sted og derfor skal man tænke over, de kontormøbler man køber.

Skriveborde

Der findes skriveborde som er faste og skriveborde som kan enten hæves eller sænkes. Det faste skrivebord er velegnet til hjemme arbejde i begrænset omfang, her er der tale om nogle få timer ad gangen. Et hæve-/sænkebord er til kontorarbejde med 37 timer, hvad enten der er i en virksomhed eller hjemme i privaten. Grunden til at det faste skrivebord ikke er til et 37 timers job, er fordi at du ikke kan ændre din siddeposition og du vil med tiden kunne pådrage dig sen skade. Et hæve-/sænkebord muliggør at du enten kan hæve eller sænke bordet så du henholdsvis kan stå op og sidde ned. Dette giver noget bevægelse til et kontorarbejde, hvor man typisk ikke bevæger sig ret meget.

Larm på kontoret

Hvis støj på kontoret er et problem, kan det afhjælpes med en form for lyddæmper. Dette kunne være en skærmvæg, som kan sættes op rundt om de ansattes borde. Dette vil kunne reducere støjen i kontoret eller rundt om hvor du sidder. Det bliver straks nærmere at koncentrere sig, når der ikke er alt for meget støj, der forstyrre. Den mest effektive løsning er at lave en form for skærm mur, rund om sig selv. Der findes også andre løsninger, som hænger dem op på væggen, så der ikke kommet for meget ekko i lokalet.