Tre simple ideer til gør-det-selv-renovering af badeværelset

872

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Badeværelset er et af de rum i huset, som ville være sværest at undvære. Derfor kan det også let virke som en stor opgave, når du skal til at renovere det. Det kan dog i sidste ende betale sig.

Hvis du derfor gerne vil give dit badeværelse et friskt pust uden at skulle leve uden adgang til toilet, bad og håndvask alt for længe, så kan du her få nogle ideer til, hvad du kan gøre.

Nye klinker

Den første og mest oplagte idé til din gør-det-selv-renovering af badeværelset er at lægge nye klinker. Med nye klinker kan du nemlig meget hurtigt ændre på udtrykket af et rum.

Klinker er i øvrigt nemmere at vedligeholde på badeværelset end for eksempel tapet, da de ikke tager så meget skade af den fugtige luft.

For selv at lægge klinker skal du blandt andet bruge:

  • Klinker

  • Fliseklæber

  • En tandspatel

  • Fugemørtel

  • En gummispartel

  • Vaterpas

Du vil også få glæde af en vinkelsliber, så du kan beskære klinkerne til at passe.

Ny håndvask

Noget der også hurtigt kan give et badeværelse nyt liv, er at opdatere håndvasken. Hvis du lige nu har en ældre håndvask, så vil du muligvis kunne få en både større og flottere håndvask.

Det kan betyde meget for badeværelset helhed, hvis du har en håndvask af en ordentlig størrelse.

Nye møbler

Selvom det er et praktisk rum, så skal et badeværelse også indrettes med smarte møbler, hvis det skal se godt ud og inspirere dig. Det er jo ofte når du gør dig klar om morgenen, at du slår tonen an for resten af dagen.

Nye møbler kan i den grad bidrage til et mere inspirerende og behageligt miljø.

Du kan vælge at holde dig til en speciel indretningsstil, præcis som du ville i din stue eller på dit soveværelse. Så kan du gå efter bestemte farver og materialer.