Pakketips til flytning

45

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du flytte fra et hus til et andet? Så har du nok brug for nogle gode pakke-tips og tricks til at komme i gang med alle dine gøremål: første tip er at pakke ting i kasser i forhold til rum, i stedet for i forhold til hvad tingen er. Det betyder at bøgerne fra dit soveværelse skal i en kasse med andre soveværelses-artikler og bøgerne fra din stue, skal i en kasse med dine brætspil og mapper. Sådan sparer du dig selv for at slæbe en masse. Dit hus er klar, malet og rengjort, din ejerskifteforsikring er tegnet og du skal nu bare flytte ind og gøre det til dit nye hjem!

Tøj og soveværelset

Dit soveværelse er noget af det sidste du skal pakke sammen, men lad os starte med nogle tips af nedpakning af tøj og diverse. I stedet for at hive alle dine kjoler og blazere af bøjlerne, kan du samle dem et par stykker af gangen og hive en plastikpose med snørelukning udover, den omvendte vej – det betyder at du kan lukke af for bunden med snøren og lave et hul i toppen til bøjlens metaldel: tøjet er nu samlet, beskyttet mod fugt og klart til at blive hængt op med det samme! Pak dit resterende tøj eller tunge ting i en kuffert med hjul, så du kan rulle den afsted i stedet for at belaste din ryg.

Køkkenet

I stedet for at bruge en masse papir eller plast mellem dine tallerkener, kan du pakke dem ind i viskestykker og dine kopper i strømper. Det lyder skørt, men det sparer på ressourcer og holder samtidig dine glasvarer intakte. For at spare plads kan du i store gryder pakke krydderier eller mindre skåle, der ellers ville have optaget plads. Isoler alle kasser med køkkensager med stof eller køkkenrulle, således at alle tingene ligger helt stille, så de ikke ridser eller slår skår af hinanden.