Spar penge på dine blækpatroner

1281
Blækpatron

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har undret dig over, hvorfor der er forskel på prisen af blækpatroner, som alle passer til din printer, så får du svaret på din tvivl lige her.

Hvad er forskellen?

Den store forskel på blækpatroner er at der findes en række forskellige typer, og vi tager udgangs punkt i to af dem. Der findes typer som kaldes originale og uoriginale blækpatroner. De uoriginale kaldes også for kompatible blækpatroner. Forskellen på disse to er at en kompatible blækpatron ikke er udarbejdet af den enkelte printer producent selv, men et helt andet brand, som har tilpasset sit produkt til at andet brands printer. Brand værdien er altså mindre på den kompatible virksomhed end den originale, Da de på en måde er en ”kopi” vare som der sælges. Produktet ses derfor ikke som et ligeså godt produkt, og er derfor billigere end en original blækpatron.

For år tilbage var det ikke værd at købe kompatible patroner, da kvaliteten var meget ringere end den originale. Men i dag er forskellen på kvaliteten ikke tilstede, og du kan derfor ikke mærke forskel når du anvender det ene frem for det andet. Det vil derfor godt kunne betale sig for dig på længere sigt, at vælge en kompatibel blækpatron til din printer.

Hvad spare jeg?

Når du vælger at købe en kompatible blækpatron frem for en original spare du mellem 10-20% hver gang, og du skal ikke gøre noget ekstra arbejde, for at få denne besparelse. Det kan derfor ikke svare sig at gøre andet. Det er nemt og enkelt, og du får penge til andre sjove ting i din hverdag.

Vil du gerne begynde at spare penge på dine blækpatroner, så køb kompatible blækpatroner. På en blækpatron til en HP Envy 100, kan du spare op til 70%. Du vil på længere sigt spare rigtig mange penge, og få præcis den samme kvalitet, som købte du de originale blækpatroner hos din forhandler.