Sådan booker du live musik til festen!

15

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er næppe nogen godt gemt hemmelighed, at der snart skal sættes skub i festlighederne over hele landet. Med den fortsatte øgede genåbning af landet kommer den endelige dato for de store fester tættere og tættere på. Selvom festivalerne har svært ved at koordinere deres programmer, betyder det ikke nødvendigvis, at du helt må undvære fornøjelsen ved live optrædener!

Du kan nemlig selv booke live musik til din fest – uanset om det er bryllup, fødselsdag eller hvad du skal arrangere.

Hvem skal du kontakte?

Det er faktisk utroligt let at få booket live musik til sit arrangement! Du skal faktisk bare kontakte et bookingbureau – se f.eks. mere her – så kan de hjælpe dig godt videre.

Hvad mange af os nemlig ikke ved, er at de fleste musikere kan bookes fra forskellige bureauer, da musikerne lader sig booke den vej igennem.

Det betyder også, at du hos disse bureauer kan vælge i blandt mange forskellige bands og solister, som alle potentielt kan komme og spille til dit arrangement. Det er naturligvis ikke de absolut verdenskendte artister, du kan finde, men der er stadig masser af kendte navne og fremragende bands på menukortet.

Hvilken type musik kan du vælge?

Hvilken type musik du skal vælge, er helt op til dig selv. Der er mange genre, du kan finde en soloartist eller et band i, hvormed det bliver let at finde musik til din fest.

Der findes naturligvis også partybands og tema-bands – som f.eks. spiller 80´er eller 90´er musik – og denne type af bands kan som regel byde på et stort repertoire af velkendte sange, der sætter gang i dine gæster!

Hvor lang tid skal du booke i forvejen?

Det er svært at sige, hvor lang tid, du skal booke i forvejen. Det afhænger naturligvis også af bandets popularitet. I øjeblikket er der ikke så mange fastlagte arrangementer grundet COVID-19, men musikerne står til at blive eftertragtede, når det igen bliver muligt at komme ud og underholde mange gæster samtidig.