Sådan kan du og din familie blive mere aktive sammen

451

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os kender den følelse, hvor vi får lyst til at træne og være mere aktive. Til gengæld kender mange af os også det med, at det er rigtig svært at komme i gang og ikke mindst holde det vedlige. Hvis du gerne vil i gang med at bevæge dig mere, kan du f.eks. vælge at gøre det sammen med din familie. På den måde bliver det til et fælles projekt, hvor I kan motivere hinanden.

Gå lange ture sammen

Hvis I vil ligge stille og roligt ud, kan I starte med at gå nogle lange ture et par gange om ugen. Det er f.eks. rigtig rart at runde dagen af med en gåtur, efter I har spist aftensmad. Det er en god måde at være fælles om bevægelse på og samtidig få nogle gode snakke.

Hvis I vil opgradere jeres gåture på et tidspunkt, kan I begynde at erstatte nogle af dem med en løbetur. Det er vigtigt med det rette fodtøj, så I ikke får ondt i fødderne. Det kan også være, at I får brug for indlægssåler fra Align Footwear.

Tag på en aktiv ferie

Hvis I i forvejen tager på ferier sammen som en familie, kan I kombinere det med sport og aktivitet. Der findes nemlig flere rejsebureauer, som sammensætter ferier, der inkluderer en masse sport. På den måde kan I være aktive, imens I er på ferie. Når I gør det på den måde, vil det ikke føles som hård motion, men nærmere som en leg.

Lav hjemmetræninger i stuen

Det er ikke nødvendigt at tage ned i et fitnesscenter for at træne. I kan nemlig sagtens gøre det sammen hjemme i stuen med ting, som I allerede har. Det er ikke alle, der synes, at en hjemmetræning er det sjoveste, men det bliver sjovere, når I er sammen om det.