Skal du vælge kontaktlinser eller briller?

1146
Skal du vælge kontaktlinser eller briller?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Briller eller kontaktlinser – hvad er det rigtige valg? Og bør du måske overhovedet tage et valg? Det er nogle af de emner, vi vil forsøge at afdække i dette blogindlæg, så du bliver klogere på, hvad der er det rigtige for dig. Det er ikke alle, der mener, at de kan bære briller. Og nogle vil måske mene, at de ser helt anderledes ud med et brillestel på hovedet, end de gør uden. Det er til dels også korrekt, men finder man den rigtige brille til den enkelte kunde, så kan alle i og for sig bære et par briller med stil.

Vælger du et sæt kontaktlinser, så kan du føle dig langt mere fri, end du måske kan med et par briller. Eksempelvis ved sport, hvor bevægeligheden er høj, og der er fuld fart på intensiteten, så kan kontaktlinser være at foretrække, da de ikke ryger ud eller af ved et ryst med hovedet. Der er dog den ulempe, at du skal stikke en finger i øjet på dig selv flere gange dagligt. Det er noget, man vænner sig til, men i begyndelsen kan det godt være grænseoverskridende at presse fingre i øjnene på sig selv.

Briller kan modsat være mere overkommelige at tage af og på. Bliver du træt i øjnene, så kan du blot tage brillerne af og lægge dem på bordet. Har du bygningsfejl eller synsfejl, så kan briller være med til at korrigere dette.

Spekulationerne kan være mange, og i stedet for at træffe et endeligt valg så kan du vælge både og. På den måde er du både sporty med et sæt kontaktlinser, samt du fremstår klogere i andres øjne med et par briller.

Nogle sportsudøvere har gjort og gør brug af briller, der sidder fast på hovedet med en snor eller rem, som man kender det fra svømmebriller. Den legendariske fodboldspiller Edgar Davids spillede med sådan nogle – mest kendt er han for de farverige brilleglas, der prydede hans ansigt i flere store internationale klubber.

Du kan læse mere om, hvorvidt du skal vælge kontaktlinser eller briller her.