Vil du også have mindre stress i lufthavnen?

87

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det at flyve er blevet en normal del af vores samfund, og noget som mange gør grundet familie, arbejde eller ferie, så kan det for mange være en stressende faktor. Hvor længe før skal man være i lufthavnen? Hvor meget må man have med? Hvad må medbringes i hvilken kuffert? Ja det at flyve kan sagtens være uoverskueligt. Og det er det særligt, fordi det at sende et fly afsted er en større operation. Alle ender skal mødes, og derfor er der et helt system, som skal sørge for at alt er i orden. Men er de systemer de bedste de kan være?

Få en bedre lufthavn

Selvom det nu er blevet meget normalt at rejse med fly, så er det ikke lige så nemt, for de fleste, som at tage bilen. Men det er måske fordi, at lufthavnen ikke har gennemgået de nødvendige opdateringer af procedure og systemer. Hvis du arbejder i en lufthavn, så har du måske en ide om, at ikke alting fungerer fuldstændigt optimalt. Og det kan den sagtens. At tage med flyet burde være nemt og effektivt, præcis som hvis man skulle med bilen eller toget. Og det tror Copenhagen Optimization også på.

Et system som virker

Copenhagen Optimization tror på, at et effektivt og ordentligt system, og at dette er måden man opnår en optimal og sikker rejse for kunderne. Et eksempel på en af de optimeringer, som kunne gøre rejsen bedre for kunderne er, at man kan stille sig i kø online. På den måde undgår man den fysiske kø. Det lyder da dejligt. Et ordentligt software system kan skabe en masse hjælp til at forbedre trafikken i luften.

Gør rejsen sikker for dine kunder

Der er desværre ofte ting, som ikke fungerer optimalt, når det kommer til flyrejser. Der sker ofte forsinkelser, som man ikke kender til før sidste øjeblik, og flyaflysninger af årsager, som slutbrugeren først får kendskab til med kort varsel. Men sådan behøver det ikke være. Hvis kommunikationen i lufthavnen forbedres, fordi softwaren optimeres, så kan man sikre en bedre kundetilfredshed og mindre stress for både kunderne og en selv. Man kan sikre bedre information om eventuelle udfordringer og forsinkelse. På den måde kan man sikre bedre udnyttelse af tid for de travle rejsende. Hos Copenhagen Optimization kan du også modtage rådgivning til at optimere lufthavnen for alle.